Share
 

Onze eerste nieuwsbrief! Leuk en spannend om te schrijven over wat we beleven met onze stichting... Uiteraard mag deze brief gedeeld worden;-). Stuur 'm gewoon lekker door! In 2015 ontvang je van ons maximaal viermaal een nieuwsupdate.

Martin Mons en Lis Raaphorst hebben in 2012 Stichting Handen uit de mouwen opgericht. Sindsdien hebben we al meer dan 150 paar handen mogen ontvangen en mooie projecten gerealiseerd met bedrijven waar we trots op zijn! KLM Aircraft Services, Shimano Benelux, Genzyme NL, KLM Catering Services en een team van de Politie staken letterlijk de handen uit de mouwen bij maatschapelijke organisaties op bijzondere locaties!

Meer lezen over wat we doen? Klik hier

  Shimano Benelux viert 25 jarig jubileum
Shimano Benelux vierde haar 25-jarig jubileum met ons door zich in te zetten voor Stichting Parc Spelderholt te Apeldoorn. Deze organisatie biedt jongeren met een beperking opleidingsmogelijkheden op hun prachtige terrein. Het sportieve team met 60 personeelsleden staken vol energie en enthousiasme de handen uit de mouwen. Zij realiseerden een metamorfose van 6 hotelkamers, blazen de belevenistuin nieuw leven in en werkten zich in het zweet door te rossen in de bossen. "Een bijdrage waar we waanzinnig blij mee zijn", aldus Oscar van Vonderen, relatiemanager bij Parc Spelderholt.

Klik hier voor meer info over onze projecten


 
  Inzet Handen uit de mouwen is fiscaal aantrekkelijk!
WKR wijzigt, wij niet! Per 1 januari 2015 wijzigt de Werkkostenregeling. Het huidige systeem van vrije vergoedingen en verstrekkingen aan personeelsleden verandert. Fiscaal kan dit grote gevolgen hebben voor uw 'vrijgevigheid' aan het personeel. Samen met Van Ooijen Accountants & Belastingadviseurs hebben wij voor u uitgezocht wat dit betekent voor uw maatschappelijke inzet. Wij hebben GOED nieuws! In tegenstelling tot het traditionele bedrijfsuitje is er in de regel geen belasting -op grond van de nieuwe per 2015 verplichte werkkostenregeling- verschuldigd wanneer wij de activiteiten organiseren.

lees meer

 
  Dag van een belever; KLM Aircraft Services
Artikel uit de interne KLM krant – 2014. Met dank aan Lous Rijnbeek – Business Manager en Ruud van Ooij - Business Manager de-icing.

'Dit geeft enorm veel energie'
Gewapend met kluskleding en een goed humeur beginnen de twaalf leden van het management Aircraft Services de dag. Dit keer niet op Schiphol maar voor één keer bij een zorginstelling voor kinderen met een beperking. Hun wens? Een speeltoestel en een nieuwe stal voor de paarden. Laat dat maar aan deze twaalf fanatiekelingen over.

lees meer van deze belever!
 
Kom je ook met je team het verschil maken?
Wat is er nu inspirerender dan 2015 gezamenlijk energiek te beginnen? Juist....ja, dat is een dag met de Handen uit de mouwen! Het verbroedert, geeft een fijn gevoel en levert energie op! Begin 2015 goed en beteken iets voor een ander met een uitdagend project.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen! Tot in 2015!
Valerie, Patrick, Wouter, Martin en Lis

Contact ons