Share
 

Stralende, zonnige projectdagen

Onlangs is onze klok weer een uur verzet en we genieten weer 'langere' dagen! Komende periode leent zich uitstekend om buiten te worden doorgebracht of voor een heerlijk actief voorjaarsproject! Verschillende bedrijven hebben ons al benaderd voor hun plannen deze zomer. Met deze tweede nieuwsbrief informeren we u dan ook graag over de mogelijkheden die we bieden!

Meer lezen over wat we doen? Klik hier

  Van brons tot goud!

Regelmatig worden we gebeld met de vraag wat onze projecten kosten én of we het 'nog even snel, want de datum is al gepland' willen organiseren. Nu schrikken we van een uitdaging niet terug natuurlijk...maar net als u, kunnen wij helaas ook niet toveren. Daarom op onze website een uiteenzetting van onze mogelijkheden. Sinds 2015 kunt u bij ons namelijk kiezen voor bronzen-, zilveren- en gouden handen projecten!

lees meer

 
  Dag van een belever; Fort Penningsveer

In 2014 heeft Fort Penningsveer ruim 50 extra handen ontvangen! Het bestuur van het Fort en de fortwachter zijn super blij met de aanleg van een bospad, extra schelpen op het schelpenpad, met de geschilderde keuken en doucheruimte en het onderhoud aan de picknicktafels. "Zo zie je hoeveel je in een kort tijdsbestek met extra handen kunt realiseren", aldus fortwachter Fred.

lees meer van deze belever!

Foto: 'groupshug' van team KLM Catering Services tijdens de werkzaamheden aan het bospad.

 
Vertrouwd en toch vernieuwd; ons logo

Per 2015 voeren wij een nieuw logo. Met dank aan Absolute Branding hebben onze icoontjes een nieuwe frisse uitstraling. Benieuwd naar de uitvoering? klik hier. Voor de zomer mag u ook onze nieuwe promotiefilm verwachten!

Tot ziens,
Valerie, Patrick, Wouter, Martin en Lis

Contact ons